Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Susanne Bulten | Integratief therapeut, hypnotherapeut

Integratief-therapeut,-hypnotherapeut-Utrecht
Lauwerecht 108 bis
3515 GV Utrecht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Utrecht


--- 
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.

---


Praktijk in Bilthoven en Utrecht.

Cliënten en collega's komen bij mij omdat ze bij mij de vrijheid ervaren om helemaal zichzelf te zijn. Ze voelen zich volledig geaccepteerd en durven vrijuit te praten.

 

Ik kom heel snel tot de kern en neem je mee naar een dieper en breder inzicht in jezelf, je leven, je kracht, je relaties.

 

Ik ben opgeleid tot Integratief Therapeut en Hypnotherapeut aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik ben als integratief therapeut en hypnotherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VIT. Daarnaast heb ik een EMDR-opleiding gevolgd bij BivT en diverse opleidingen Relatietherapie.

Sinds 2008 werk ik in mijn eigen praktijk.

Onderwerpen therapie

- nieuwe levensfase, grote veranderingen 
- eigenwaarde en zelfvertrouwen
- relatietherapie

- spanningsklachten, stress en burnout

- grenzen stellen, voor jezelf opkomen
- omgaan met gevoelens
- piekeren
- slaapproblemen
- werkgerelateerde vragen

- omgaan met conflicten

- psychosomatische klachten

 

Daarnaast kun je de sessies gebruiken voor je eigen persoonlijke groei en om (meer) inzicht te krijgen in je eigen persoonlijkheid en verborgen talenten.

 

Mijn behandelingen komen in aanmerking voor (gedeeltelijke) vergoeding als je aanvullend verzekerd bent.

 

De meest behandelde klachten met hypnotherapie in mijn praktijk:

1) Onzekerheid, negatief zelfbeeld
Veel mensen komen bij mij omdat ze zich niet zeker voelen van zichzelf. 'Positief denken' en andere cognitieve methodes hebben ze al geprobeerd, maar de onzekerheid of het negatieve zelfbeeld zit dieper. Met hypnotherapie kun je deze klachten op een dieper niveau aanpakken.

2) Nare gebeurtenissen uit het verleden
Nare gebeurtenissen uit het verleden kunnen in het heden in de weg blijven zitten. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je iets niet goed hebt kunnen verwerken. Hypnotherapie kan helpen de dingen alsnog te verwerken. Een andere methode die ik gebruik is EMDR. Ook is een combinatie van die twee therapievormen mogelijk.

3) Stress en burnoutklachten
Als je lang en vaak onder stress staat of hebt gestaan, kun je geestelijke en lichamelijke klachten ontwikkelen. Hypnotherapie helpt je lichaam en geest om tot rust te komen. Je kunt een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning ervaren die je in lange tijd niet hebt gehad. 

4) Onbegrepen lichamelijke klachten
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bepaalde lichamelijke klachten waarbij de reguliere geneeskunde niet heeft geholpen, beter behandeld kunnen worden met hypnotherapie. Daarom verwijzen nu ook steeds vaker medici mensen door naar een hypnotherapeut.

5) Angsten en fobieën
Hypnotherapie kan op verschillende manieren helpen bij angsten en fobieën. Zo kan het bijvoorbeeld ingezet worden om meer ontspannen te worden, maar ook om de oorzaak aan te pakken (als die aan te wijzen is). Tijdens het intakegesprek bepalen we welke methode het beste past bij jou.

Aangesloten bij

  • VIT
  • NAP
  • RBCZ

Tarieven

95 euro per sessie van een uur

Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen kan het zijn dat je na afloop een deel terugkrijgt van je verzekeraar. Dit gebeurt op restitutiebasis; dat wil zeggen dat je de sessies eerst zelf betaalt, en daarna de reeds betaalde factuur indient bij je verzekeraar, die dan een bepaald bedrag aan jou terugbetaalt. Hoeveel dat is, hangt af van je pakket en je verzekeraar. Informeer daarom altijd eerst bij je zorgverzekeraar of je iets terugkrijgt en hoeveel.

Praktische informatie

Werktijden: ma t/m vrij 9:00 - 20.30
Tarieven: 95 euro per sessie
Sessieduur: 1 uur
Opleidingen: Nederlandse Academie voor Psychotherapie, BiVT
Beroepsvereniging: VIT, lidmaatschapsnummer 550.17.A Registratie NAP: ECP-NL-626, RBCZ lidmaatschapsnr 205086R
Diversen: European Certificate of Psychotherapy. Aangesloten bij SCAG. Agb-codes praktijk: 9055982 en 94063864. Agb-codes therapeut: 90047391 en 94104126

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |