Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Mark Hoos | Hypnotherapie

Hypnotherapie-Rotterdam
Berkendaal 175
3075 XD Rotterdam

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Rotterdam

---

Op dit moment heb ik een clientenstop.

Ik verwijs je graag door naar een collega op deze website.

---


Ik heb een brede interesse, zo heb ik ook diverse opleidingen gevolgd, zoals een studie Oosterse Letteren in Leiden, een studie religie en filosofie in Utrecht, en de studie integratieve psychotherapie in Amsterdam.
In het verleden ben ik enkele jaren als docent verbonden geweest aan de Rijksuniversiteit Leiden, en heb ik als gastdocent gewerkt voor verschillende universiteiten.  

 

Wat betreft de hypnotherapie, dat is voor mij een waardevol hulpmiddel in mijn praktijk. Ik kan tegen een client zeggen dat hij of zij een bijzonder mens is, maar dat kan bij het normale waakbewustzijn op een vorm van van weerstand stuiten. Als ik zoiets zeg tegen een client onder hypnose: ' je weet dat je een bijzonder mens bent', komt die boodschap aan in een deel van de hersenen dat dat veel makkelijker als waarheid inziet. 

 

Verder heeft onze normale bewustzijn dat nogal eens onder invloed van stress staat, vaak lastiger toegang tot ons onderbewustzijn en onze intuitie. Onder hypnose kunnen we soms veel makkelijker dingen over onszelf ontdekken. Wat erg goed kan werken is dat ik samen met een client in beeld breng wat zijn of haar wensen, doelen, dromen zijn en die daarna onder hypnose weer 'teruggeef'.

 

Het is echt verbazingwekkend hoeveel makkelijker het voor sommigen is om op die manier te worden wie ze graag willen zijn. Ik werk ook met vormen van regressie, terugkeer naar eerdere levensfases, of eerdere levens. Niet alles wat je daarin ontdekt hoeft 100% waar te zijn, maar het heeft wel altijd zeer te maken met wat er in je binnenwereld speelt.

 

Als meer wilt weten of hypnose iets voor je is, neem dan even contact met me op!

 

Praktische info

Werktijden: kantooruren en vroege avonduren (starttijd uiterlijk 20.00 uur)
Tarieven: €60 (individueel) €60 (relatietherapie) €60 (English spoken counselling
Sessieduur: 60 min.
Opleidingen: Integratieve Psychotherapie, Oosterse Letteren, Theologie

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |