Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Susanne | Integratief therapeut, hypnotherapeut

Integratief-therapeut,-hypnotherapeut--Nederland
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtOnline hypnotherapie

Sessies op afstand mogelijk via telefoon, Skype of Facetime.

Soms weet je verstandelijk wel wat je anders wilt, maar lukt het je niet om ook ècht die slag te maken. En soms weet je ook niet eens waarom je bepaalde gevoelens hebt of bepaalde dingen doet. 

Dan is het zinvol om een laagje dieper te gaan. Hypnotherapie gaat voorbij het verstandelijke denken 'met je hoofd' om zodat je dingen kunt aanpakken die op een wat onbewuster niveau zitten. Met blijvend effect.

Cliënten en collega's komen bij mij omdat ze bij mij de vrijheid ervaren om helemaal zichzelf te zijn. Ze voelen zich volledig geaccepteerd en durven vrijuit te praten.

 

Ik kom heel snel tot de kern en neem je mee naar een dieper en breder inzicht in jezelf, je leven, je kracht, je relaties.

 

Ik ben opgeleid tot Integratief Therapeut en Hypnotherapeut aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Ik ben als integratief therapeut en hypnotherapeut aangesloten bij de beroepsvereniging VIT. Daarnaast heb ik een EMDR-opleiding gevolgd en diverse opleidingen relatietherapie.

Sinds 2008 werk ik in mijn eigen praktijk.


Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Susanne

Online hypnotherapie - online psychotherapie - online therapie

 

Online

Alle door mij gegeven vormen van therapie, met uitzondering van EMDR, kunnen op afstand gegeven worden en zijn kwa inhoud hetzelfde als sessies op de praktijk.
Vooral hypnotherapie leent zich uitstekend voor behandeling op afstand.
 
We beginnen met een intake. Dat kan hier op de praktijk of op afstand via Skype, Zoom of Facetime.
De eigenlijke therapie begint bij de volgende sessie.

Bij de hypnotherapiesessie heb je alleen mijn stem nodig en een comfortabele bank of bed bij je thuis. Je neemt een relaxte positie in en mijn stem doet de rest. 

In veel van de gevallen zul je suggestietherapie krijgen, dat wil zeggen dat ik suggesties geef aan jouw onderbewustzijn om dingen van binnen te veranderen en aan te pakken. Je hoeft dan zelf niets te doen, ik ben alleen aan het woord. Je kunt de sessie met je smartphone opnemen en een paar keer per week opnieuw afluisteren. Daarmee versterk je het effect van de hypnotherapie en daarnaast is het ook gewoon heel prettig om op deze manier even heel diep te kunnen ontspannen. 
Veel van mijn cliënten geven aan dat ze er heerlijk op slapen!

 

De meest behandelde klachten met hypnotherapie in mijn praktijk:

1) Onzekerheid, negatief zelfbeeld
Veel mensen komen bij mij omdat ze zich niet zeker voelen van zichzelf. 'Positief denken' en andere cognitieve methodes hebben ze al geprobeerd, maar de onzekerheid of het negatieve zelfbeeld zit dieper. Met hypnotherapie kun je deze klachten op een dieper niveau aanpakken.

2) Nare gebeurtenissen uit het verleden
Nare gebeurtenissen uit het verleden kunnen in het heden in de weg blijven zitten. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je iets niet goed hebt kunnen verwerken. Hypnotherapie kan helpen de dingen alsnog te verwerken. Een andere methode die ik gebruik is EMDR. Ook is een combinatie van die twee therapievormen mogelijk.

3) Stress en burnoutklachten
Als je lang en vaak onder stress staat of hebt gestaan, kun je geestelijke en lichamelijke klachten ontwikkelen. Hypnotherapie helpt je lichaam en geest om tot rust te komen. Je kunt een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning ervaren die je in lange tijd niet hebt gehad. 

4) Onbegrepen lichamelijke klachten
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bepaalde lichamelijke klachten waarbij de reguliere geneeskunde niet heeft geholpen, beter behandeld kunnen worden met hypnotherapie. Daarom verwijzen nu ook steeds vaker medici mensen door naar een hypnotherapeut.

5) Angsten en fobieën
Hypnotherapie kan op verschillende manieren helpen bij angsten en fobieën. Zo kan het bijvoorbeeld ingezet worden om meer ontspannen te worden, maar ook om de oorzaak aan te pakken (als die aan te wijzen is). Tijdens het intakegesprek bepalen we welke methode het beste past bij jou.

Tarieven

95 euro per sessie van een uur.

Als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen, kan het zijn dat je een deel terugkrijgt van je zorgverzekeraar. Dit gebeurt op restitutiebasis. Informeer zelf bij je verzekeraar of je iets terugkrijgt en hoeveel.

Afzeggen kan altijd, maar laat het me uiterlijk 48 uur van tevoren weten.
Zeg je minder dan 48 uur van tevoren af dan ben ik helaas genoodzaakt de kosten te berekenen.

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |