Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

drs. Francine Wong Loi Sing - Witz | Psycholoog NIP, PDS, hypnotherapie

Psycholoog-NIP,-PDS,-hypnotherapie-Amsterdam
Cas Oorthuyskade 110
1087BB Amsterdam
psycholoog-ijburg@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Amsterdam IJburg

Met meer dan 20 jaar ervaring werk ik vanuit betrokkenheid, integriteit en compassie. Mijn werkwijze is efficiënt, open, pragmatisch en niet bureaucratisch. 

 

 

Jij staat centraal

Jij staat centraal in de therapie want jij bent de expert van jezelf en jouw probleem. 

 

Gesprekken in mijn praktijk hebben als doel om jouw inzicht in jezelf en jouw situatie te geven. Om te begrijpen waarom jij  je zo voelt en zo handelt. Dit is de eerste stap naar verandering. 

Vertrouwen tussen cliënt en therapeut is de basisvoorwaarde voor het slagen van een goede begeleiding. Mijn houding is open en warm, en ik ben gewend om efficiënt en doelgericht te werken zonder bureaucratie.

 

Individuele therapie voor volwassenen

De meeste mensen kennen fases in hun leven dat het even wat minder goed loopt; werk, relatie, gezin, sociale en maatschappelijke situatie of gezondheid kunnen bron van zorg zijn. 

 

Vaak lukt het om zorgen met mensen om je heen te bespreken of de ervaring dat fases ook weer over kunnen gaan, helpen je om weer in wat rustiger vaarwater te komen en je  beter te voelen. Soms duren de problemen te lang, stapelen zich problemen op of zijn zo heftig dat  je niet meer weet hoe je uit deze situatie kan komen om je weer gelukkig te voelen. 

 

In een eerste gesprek kijken wij samen naar jouw vraag en wat therapie voor jou kan toevoegen. Wat is jouw doelstelling en hoe ziet je leven eruit als jouw klacht is opgelost?

Wij zullen ook afspraken maken over de aanpak en methode, de frequentie en duur van de gesprekken. Jij staat centraal en krijgt alle ruimte om het probleem op een bij jouw passende manier op te lossen. In de therapie bied ik jou de veilige ruimte om te vertellen wat je dwars zit en help ik je ontdekken wat je nodig hebt om weer in je kracht te komen staan.

 

 

Hypnotherapie

Soms weten mensen niet wat de oorzaak van hun probleem is en willen zij daar heel graag achter komen om hun eigen doen en laten beter te begrijpen. Soms weten mensen wel waar hun klacht uit voorkomt en hebben zij  al heel vaak over nagedacht, zich voorgenomen om te veranderen maar vallen zij steeds weer terug in hun oude patroon.

Je zou dan kunnen stellen dat je op bewust niveau heel goed weet wat er aan de hand is, hoe jij je anders wilt gedragen maar op onbewust niveau lijken andere krachten aan het werk te zijn. Vaak ervaren mensen dan een gevoel van onmacht of controleverlies omdat zij maar niet van die klacht kunnen afkomen hoewel zij dat heel graag willen.

Herken je dit? Dan is het wel eens handig om de samenwerking tussen het bewuste en het onbewuste te verbeteren en daarbij kan hypnotherapie helpen.

Hypnotherapie is een vorm van psychotherapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van trance. Trance is een toestand van diepe ontspanning en geconcentreerde, naar binnen gerichte, aandacht. Daarbij gaat het denken meer naar de achtergrond en kan contact worden gemaakt met het onbewuste.
Dat stelt je in staat om diepere lagen van je bewustzijn te onderzoeken, de oorzaak van jouw probleem te ontdekken en op te lossen. 

 

 

De oplossing van jouw probleem ligt in jezelf

Het is een kortdurende en doelgerichte therapie voor iedereen die de ontmoeting met zichzelf wil aangaan. In contact met het onbewuste is het mogelijk om belemmerende overtuigingen los te laten, onverwerkte gevoelens te verwerken, nieuwe inzichten te verwerven, hulpbronnen te ontdekken en nieuw gedrag aan te leren. 

Hypnotherapie is in te zetten bij veel verschillende psychische en lichamelijke klachten. Er valt te denken aan:

 • Stress en burnout
 • Angsten
 • Trauma
 • Slaapproblemen
 • Psychosomatische klachten
 • Depressie
 • Innerlijke conflicten
 • Rouw en verlies
 • Pijnklachten

 

 

Over mij

Ik ben opgegroeid in Zwitserland waar ik ook ben afgestudeerd als psycholoog. Voor de liefde ben ik 20 jaar geleden naar Amsterdam verhuisd en nadat ik een paar jaar in de GGZ heb gewerkt, ben ik mijn eigen praktijk opgestart.

 

Ik heb verschillende therapieopleidingen gevolgd:

 • integratieve therapie
 • relatietherapie
 • hypnotherapie
 • EMDR therapie

 

Ik geef therapie in Nederlands, Duits en Engels. 

Mijn aanpak is pragmatisch, clientgericht en direct. Mijn clienten omschrijven mij als warm, open, eerlijk, betrokken en betrouwbaar.

 

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |