Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Paul | Hypnotherapeut

Hypnotherapeut - Alkmaar - Paul
Hypnotherapie Alkmaar
Edisonweg 10
1821 BN Alkmaar
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Alkmaar

Mijn naam is Paul en ik ben docent, coach en hypnotherapeut. Vanuit mijn praktijkruimte in Alkmaar en online help ik kinderen, jongeren en volwassenen met het oplossen van bepaalde problemen, doormiddel van coaching en hypnotherapie.

Mijn specialismen zijn:

  • Kinderhypnose
  • Allergieën
  • Burn-out
  • Angsten / fobieën


Voor andere problemen (zie hieronder) kunt u altijd contact met mij opnemen!

Paul


Hieronder staan een paar testimonials die ik ontvangen heb:

Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven wat we bereikt hebben. Mijn dochter heeft allergieën voor vrijwel alles, pollen, huisstofmijt, parfum, alles wat haren heeft. Mijn dochter slikt nu voor het eerst in jaren geen antihistamine meer en is eczeemvrij!

Petra
---
Verlossing van hooikoorts en voedselallergie. Heerlijk. Schat van een man die met humor en aandacht met je samenwerkt om je immuunsysteem te verlossen van die heftige allergische reacties. Mijn dankbaarheid en opluchting zijn groot. En dan het besef dat ik al mijn oude allergieën een paar weken na die twee sessies eigenlijk al vergeten was . Dankjewel Paul

Hajiti
---
Ook al was ik van te voren niet overtuigd van deze soort therapie, ik heb nu ervaren dat het werkt. Superfijn, ik heb de gewenste resultaten behaald: ik heb geen last meer van mijn klachten. En dat door middel van zo’n fijne en ontspannen setting die Paul creëert, ik had het veel eerder moeten doen!

Alies
---
Wat een aparte gewaarwording. De eerste therapeut die me ontspannen heeft gekregen. Je bent er gewoon bij, alleen gefocust op zijn stem en daardoor superrelaxed.  Paul is een positief ingesteld en prettig persoon om mee te communiceren. Waar men mij met andere meditaties niet ontspannen kreeg lukte Paul dit wel, dit is voor mij al een enorme winst.

Sandra
---
Ook al was ik van te voren niet overtuigd van deze soort therapie, ik heb nu ervaren dat het werkt. Superfijn, ik heb de gewenste resultaten behaald: ik heb geen last meer van mijn klachten. En dat door middel van zo’n fijne en ontspannen setting die Paul creëert, ik had het veel eerder moeten doen!

Alies
---
Onze dochter is door Paul geholpen voor haar angsten. Heel duidelijk en rustig heeft hij haar uitgelegd wat ze gingen doen en achteraf vertelde ze dat ze de sessie heel leuk vond. Al na de eerste sessie zagen we verandering bij haar en na drie sessies is ze een veel vrolijker meisje en zijn haar angsten weg.

Sara

Online therapie

Wist je dat ik steeds meer online hypnosesessies doe bij cliënten? Net zo effectief en wel zo handig als je in quarantaine zit of gewoon heel ver weg woont.

Hieronder een prachtige recensie van Marlene, voor wie de online sessies goed geholpen hebben.

---
"Ik heb de afgelopen weken in totaal vier online sessies gehad van Paul. Ik vroeg me in eerste instantie af of ik goed in hypnose zou komen online, maar dat was geen probleem.

We hebben aan meerdere thema's op zowel privé vlak als zakelijk vlak gewerkt en ik merk zeker verschil. Ik ben meer ontspannen en laat situaties gebeuren zonder er teveel mee bezig te zijn.

Dit heeft direct ook invloed op de mensen om me heen. Dank je wel Paul. Je hebt zoveel passie voor dit vak en een hoop creativiteit om de juiste insteek te kiezen waar de ander behoefte aan heeft."
---

Opleidingen & registraties

  • Gecertificeerd IAPCH Hypnotherapeut
  • Gecertificeerd Kinderhypnose
  • Aangesloten bij CAT

Tarieven

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek maak ik meestal de afspraak om minimaal een traject van 3 sessies te doen. Kosten 135,00 euro* per sessie.

* genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.

Openingstijden

Maandag 09:30 - 17:30 uur
Dinsdag 09:30 - 17:30 uur
Woensdag 09:30 - 17:30 uur
Donderdag 09:30 - 17:30 uur
Vrijdag 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Praktijkfoto's

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |