Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Jose Koel | Hypnotherapeut

Hypnotherapeut-Amersfoort
Afrikaring 109
3823 CJ Amersfoort
therapie-amersfoort@datzitzo.com
Stuur een bericht

Ga direct naar:

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Amersfoort

Integratieve Hypnotherapie-Psychotherapie is gericht op het opsporen en aanpakken van de oorzaak van symptomen. Daarom vindt eerst een uitvoerig gesprek (intake) plaats waarbij we alle voor de therapie belangrijke informatie bespreken. Naar aanleiding van je hulpvraag formuleren we samen therapeutische doelstellingen en de opbouw van de therapie.

 

Het behandelplan van de therapie wordt zo opgesteld dat je de in samenspraak opgestelde doelen ook daadwerkelijk kunt bereiken. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken zoals imaginatietherapie, hypnotherapie, ontspanningsoefeningen, NLP, RET of cognitieve therapie.

 

  • Je bent als individu een uniek persoon met eigen mogelijkheden en oplossingen voor problemen of klachten. Therapie zal dus altijd therapie op maat zijn waarbij jij als mens centraal staat. De therapeutische middelen die ingezet worden zullen hierop aansluiten. Dit betekent dat jij het uitgangspunt bent.

  • Een holistische visie. Dit houdt in dat ik werk vanuit de visie dat de mens wordt gezien als één geheel. Gedrag, emoties, denken, lichaam, spiritualiteit en de sociale omgeving zijn met elkaar verbonden en zijn wederzijds beïnvloedbaar.

 

Persoonlijk

Mijn naam is José Koel. Ik ben in 1959 in Enschede geboren. Van jongs af aan heb ik interesse in het doen en laten van mensen.

Daarom ben ik na mijn middelbare schooltijd de opleiding tot psychiatrisch verpleegkundige gaan volgen. Na het behalen van het diploma ben ik vervolgens vijf jaar werkzaam geweest binnen een opnameafdeling. Hierna heb ik de opleiding tot sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij de Hoge School Utrecht gevolgd.

 

Vervolgens ben ik een periode werkzaam geweest bij een RIAGG. Daarna heb ik de opleiding hypnotherapie & psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gevolgd. De opleiding supervisiekunde heb ik in 2006 met succes afgesloten.

 

Praktische info

Werktijden: maandag t/m donderdag
Tarieven: € 75,- per sessie
Sessieduur: 1 uur.
Beroepsvereniging: NVPA RBCZ LVSC

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |