Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Nicky | Psychodynamisch Therapeut | NLP Coach

Psychodynamisch-Therapeut-|-NLP-Coach-Amsterdam
Therapie Amsterdam-West
Karel Doormanstraat 127, unit 1.06
1055 VE Amsterdam
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Amsterdam-West

Uit neuro-wetenschappelijk onderzoek weten we inmiddels dat maar liefst 95% van ons gedrag wordt bepaald door ons onderbewuste. Dit betekent dat vastgeroeste denkpatronen, negatief gedrag en ongewenste emoties buiten ons bewustzijn gebeurt en in stand word gehouden. 
 

Met je bewustzijn -je gezonde verstand- willen we dat deze vastgeroeste patronen worden tegengegaan maar dat heeft dan ook geen zin. Althans, je hebt dan 5% mee, maar je mist de andere 95% die bepalend is voor de onderstroom. Het is om die reden dat gedragsverandering lastig is en veelal onmogelijk.

 

Met onder andere hypnose heb ik een krachtig instrument in handen om rechtstreeks het onderbewuste te beïnvloeden. Therapie en coaching

Ik ben allereerst Psychodynamisch Therapeut, NLP Trainer, Systemisch Begeleider en Kindercoach. De reden dat ik deze vormen van therapie en coaching (o.a. hypnotherapie) graag beoefen is dat ik ze zelf heb ondergaan en ik weet wat het mij gebracht heeft. Ik heb patronen doorbroken, waardoor ik nu een vol, gepassioneerd leven heb.

In de eerste plaats ben ik Psychodynamische Therapeut en dat betekent dat ik meerdere technieken kan inzetten naast hypnose. Ik werk intuïtief en gebruik wat ik denk dat op dat moment nodig is.

Voor mij is deze vorm van therapie levensveranderend geweest en als ik een stukje kan bijdragen aan levenkwaliteit van een ander dan geeft mij dat onzettend veel voldoening.
Wanneer ik je begeleidt door de grote storm van gedachten en intense emoties, kan ik goed bij mijzelf blijven en volledig aanwezig zijn. Ik heb de oevers van mijn eigen geest en lichaam bezocht en aangekeken en voel mij krachtig en ik heb focus. Het geeft mij de gelegenheid om volledig te kunnen zakken en te onderzoeken wat er bij jou gezien moet worden. Ik sta naast je en geef je de ruimte om je eigen onderzoek te doen, aanpassingen te maken, te nuanceren en te kijken wat er nodig is.

Ik werk vanuit authenticiteit en werk naar jouw authenticiteit toe. We onderzoeken alle overtuigingen, de emoties die daarbij horen, startegiën, somatische klachten, secundaire winst, kern, doel en zingeving. Ik werk psychodynamisch en zet bij jou in wat er nodig is. Ik werk aan datgene wat er op dat moment aandient en wat er gezien en gevoeld moet worden met het in acht houden van de hulpvraag en het doel.

Het mooiste wat er is, is om jezelf te worden! Als ik daar een stukje aan kan bijdragen geeft mij dat ontzettend veel voldoening.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Nicky

Online therapie

Hoewel mijn voorkeur uitgaat naar 'live' sessies bied ik ook de mogelijkheid om online Therapie/ Coach sessies in te plannen. Online sessies zijn een fantastiche manier om aan persoonlijke thema's te werken. Ik heb afgelopen jaar ervaren dat je online zeer positieve resultaten kunnen behalen.

Hoe ziet een sessie er uit? We maken een afspraak op een overeengekomen dag en tijd. Ik stuur je vervolgens een zoomlink. 

Opleidingen & registraties

Opleidingen en trainingen:

NLP Trainers opleidng - UNLP
NLP Master Practitioner opleiding - UNLP
NLP Practitioner opleiding - UNLP
Timeline Therapy cursus - UNLP
Psychodynamische Therapeut - Academie voor Psychodynamica
Systemische jaaropleiding - Academie voor Psychodynamica
Kindercoach opleiding - Academie voor Psychodynamica

Erkenning en registratie:

Ik ben lid van de VBAG onder licentienummer: 21812015

Ik ben ingeschreven in het RBCZ-register als registertherapeut BCZ. 

Mijn licentienummer is: 190250R

Mijn praktijk staat bij de KVK Amsterdam geregistreerd onder nummer: 70190291

AGB code 90-108766

AGB praktijkcode 90-067797Registraties

Specialisaties

Hypnotherapie:  

Hypnotherapie is zeer effectief voor de behandeling van angsten/ fobieën, verslavingen, relatieproblemen, trauma's, stress en burn-out klachten. 


Na een intake gesprek kunnen we naar aanleiding van de hulpvraag en gevoel van wederzijds vertrouwen kijken of we samen een traject kunnen/willen starten. Ik ga uit van ongeveer 4 à 5 sessies. Duur van de sessie is om en nabij 1 uur met een maximale uitloop van 30 minuten. 


Technieken die psychodynamisch worden ingezet:

  • Innerlijk kindwerk
  • Familieopstellingen
  • NLP (Practitioner/ Master Practitioner/ NLP Trainer)
  • Hypnotherapie 
  • Regressie 
  • RET (Rational Emotive Therapy)

Tarieven


De kosten voor Therapie bedragen €85,- euro per sessie (vrijgesteld van BTW). 

 

De sessie duurt ongeveer een uur met een eventuele uitloop van 30 minuten. Het aantal benodigde sessies is afhankelijk van de aard van het probleem. Vergoeding

Veruit de meeste ziektekostenverzekeringen vergoeden een deel van de Therapie consulten. Raadpleeg vooraf uw eigen verzekeringsvoorwaarden. Deze vorm van therapie wordt vanuit de aanvullende verzekering vergoed. Dit betekent dat het niet ten laste komt van uw eigen risico.

 


Annulering

Afspraken dienen uiterlijk 48 uur van tevoren worden afgezegd. Indien later dan 48 uur van tevoren wordt afgezegd, worden de kosten voor de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Openingstijden

Maandag In overleg
Dinsdag 09:00 - 21:00
Woensdag In overleg
Donderdag In overleg
Vrijdag 09:00 - 21:00
Zaterdag In overleg
Zondag In overleg

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |