Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Trijny | Integratief therapeut | Psychosociale therapie | Hypnotherapie | EMDR | Coach

Integratief therapeut | Psychosociale therapie | Hypnotherapie | EMDR | Coach - Arnhem - Trijny
Hypnotherapie Arnhem
Bakenbergseweg 72
6814 MK Arnhem
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Arnhem

Als praten niet voldoende helpt om je problemen op te lossen en beter in je vel te komen, kan Hypnotherapie een passende aanpak zijn.

Hypnotherapie maakt dat je op onbewust niveau de oorzaken van gedrag, emoties en overtuigingen opspoort en deze oplost en heelt. Juist op het niveau waar je met je ratio en met praten over je problemen niet bij komt.

Hypnotherapie is succesvol in te zetten bij o.a. onzekerheid, angsten, stress, burn-out, slaapproblemen, trauma, prestatieverbetering en onverklaarbare lichamelijke klachten.  


Mijn praktijk

Mijn naam is Trijny. In mijn praktijk voor Integratieve Psychosociale therapie en Coaching en Hypnotherapie begeleid ik mensen bij het oplossen van psychische en emotionele problemen, zoals onzekerheid, spanningen, angsten, slaapproblemen, onverwerkte ervaringen en psychosomatische klachten.


Krachtig en grip

Uitgangspunt bij integratieve psychosociale therapie en hypnotherapie is dat jij jouw zelfhelend vermogen hebt en kan aanspreken. Soms kun je daar niet meer bij, word je intern belemmerd en raak je de grip kwijt op jezelf.

Ik help je dat zelfhelend vermogen aan te boren. Op bewust en onbewust niveau, zodat je het tot in de kern aanpakt. Je kunt innerlijke belemmeringen aanpakken, belemmerende patronen herkennen en doorbreken en de oorzaken van je klachten oplossen.

Zodat je gerichte stappen kunt zetten om wezenlijk te veranderen. Zo maak je de weg vrij om meer vrijheid, vertrouwen en kracht te voelen. Na de therapie ken je jezelf beter, sta je steviger in je schoenen, ben je persoonlijk gegroeid en ervaar je meer grip op jezelf.

 

Maatwerk

Mijn begeleiding is altijd maatwerk, specifiek voor jou en je vraag. Ik houd van helderheid en werk oplossingsgericht, met tegelijkertijd warme aandacht voor jou als mens in de volle breedte zoals jij bent.Vertrouwen en veiligheid

Mijn kracht: mijn vermogen om het unieke in ieder mens te zien, te luisteren zonder oordeel, een veilige setting te creëren om te groeien en aan te voelen wat jou helpt in jouw specifieke situatie. Ik zie mijzelf als begeleider van jouw proces; jij weet het, jij kan het en jij doet het.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

 

Trijny

Opleidingen & registraties

Integratieve Counseling voor Volwassenen, Nederlandse Academie voor Psychotherapie
Klassieke Hypnotherapie, Nederlandse Academie voor Psychotherapie
EMDR, Nederlandse Academie voor Psychotherapie
CHAP, Cambridge happiness-profiler (test voor meten geluk)
ZKM, Zelfkonfrontatiemethode
HBO Personeel en Arbeid

Geregistreerd bij de NFG, RBCZ en NOBCO

AGB-code praktijk 90066839
AGB-code zorgverlener 90107747

Specialisaties

Hypnotherapie

Hypnotherapie is een relatief snelle vorm van therapie waarmee je diepere blokkades en probleemzones vrij gemakkelijk kunt aanpakken en opruimen. 

 

Deze therapie is geschikt voor allerlei problemen: van het afleren van ongewenste gewoonten tot slaapproblemen, en faalangst, van pijnbestrijding en psychosomatische klachten tot het verbeteren van prestaties op het gebied van werk en studie.

 

Je weet vaak verstandelijk heel goed wat je anders wilt doen, denken of voelen. Maar op de een of andere manier lukt het vaak niet. Er is 'iets' in je dat maakt dat het toch niet gaat zoals je wilt en je slaagt er met al je verstandelijke voornemens en plannen niet in om dat te veranderen. Je blijft dan hangen in automatisch gedrag of reactie, in automatische patronen. Dat komt omdat veel van onze processen op een diepere laag in onszelf plaatsvinden, in ons onderbewuste. 

 

Het grote voordeel van werken met hypnose is dat we niet alleen praten óver je klacht, maar dat we doelgericht zaken kunnen helen op dat diepere niveau waar je klacht ontstaat: in je onderbewuste. Hypnotherapie maakt dat je oorzaken van gedrag, emoties en overtuigingen opspoort en deze oplost en heelt. Juist op het niveau waar je met je ratio en met praten over je problemen niet bij komt. Door de aanpak bij de bron is de werking langdurig.

In Hypnotherapie maken we heel effectief gebruik van een diepe staat van ontspanning, ook wel trance genoemd. Je bent dan niet 'weg', maar er nog gewoon bij; je denkende deel doet even een stapje opzij zodat je contact kunt maken met die diepere lagen van je bewustzijn.

Hypnotherapie is een van de therapievormen die ik bied. Samen bepalen we in een intakegesprek of we deze vorm inzetten of (ook) andere manieren om beter in je vel te komen en jouw vertrouwen en kracht te (her)vinden.

De meest behandelde klachten met hypnotherapie in mijn praktijk:

Onzekerheid, negatief zelfbeeld
Veel mensen komen bij mij omdat ze zich niet zeker voelen van zichzelf, moeite hebben met grenzen stellen, onzeker over werk of studie. 'Positief denken' en andere cognitieve methodes hebben ze al geprobeerd, maar de onzekerheid of het negatieve zelfbeeld zit dieper.

Met hypnotherapie kun je deze klachten op een dieper niveau aanpakken.Nare gebeurtenissen uit het verleden
Nare gebeurtenissen uit het verleden kunnen in het heden in de weg blijven zitten. Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je iets niet goed hebt kunnen verwerken. Hypnotherapie kan helpen de dingen alsnog te verwerken.

Een andere methode die ik gebruik is EMDR. Ook is een combinatie van die twee therapievormen mogelijk. Tijdens de intake bepalen we welke methodes passen bij jou en je vraag.Stress en burnoutklachten
Als je lang en vaak onder stress staat of hebt gestaan, kun je psychische en lichamelijke klachten ontwikkelen. Hypnotherapie helpt je lichaam en geest om tot rust te komen. Je kunt een diepe geestelijke en lichamelijke ontspanning ervaren die je in lange tijd niet hebt gehad. 


Onbegrepen lichamelijke klachten (SOLK)
Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat bepaalde lichamelijke klachten waarbij de reguliere geneeskunde niet heeft geholpen, beter behandeld kunnen worden met hypnotherapie. Daarom verwijzen nu ook steeds vaker medici mensen door naar een hypnotherapeut.


Angsten en fobieën
Hypnotherapie kan op verschillende manieren helpen bij angsten en fobieën. Zo kan het bijvoorbeeld ingezet worden om meer ontspannen te worden, maar ook om de oorzaak aan te pakken (als die aan te wijzen is).

EMDR kan hier ook voor ingezet worden. Ook is een combinatie hiervan mogelijk. Tijdens het intakegesprek bepalen we welke methode het beste past bij jou.

 

Tarieven

€ 97,- per sessie van 1 uur
Kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis.

Veel zorgverzekeraars vergoeden (deels) mijn behandeling en begeleiding vanuit de aanvullende ziektekostenverzekering. Het eigen risico wordt niet aangesproken.

Openingstijden

Maandag 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag 8.30 tot 18.00 uur
Woensdag 8.30 tot 18.00 uur
Donderdag 8.30 tot 18.00 uur
Vrijdag gesloten
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |