Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Willeke Heerkes | Hypnotherapeut, kinder- en jeugdtherapeut

Hypnotherapeut,-kinder--en-jeugdtherapeut-Schoonhoven
's Heerenbergstraat 64
2871 WW Schoonhoven
willeke-heerkes@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Schoonhoven

Je loopt tegen dingen aan die je anders wilt

Je geeft je relatie al een tijd geen 10 meer. Bent in gevecht met je overgewicht of de sigaretten. Je wilt een nieuwe baan, meer ontspanning of gezonder eten. Doordat je vastgelopen bent in je dagelijkse structuur en drukte kom je niet meer toe aan jezelf. Je leeft je leven op de automatische piloot, gebaseerd op ervaringen uit het verleden.

 

Misschien heb je met een therapeut gepraat die adviezen gaf die je zelf ook wel kon bedenken maar die niet geholpen hebben. Omdat praten zonder gevoel je niet tot de kern bracht. En je het nu in je hoofd allemaal wel helder hebt, maar je probleem dieper zit.

 

 

Afscheiden nemen van oude gedrag

Je wilt voorgoed afscheid nemen van je beperkende oude gedrag. En bent nieuwsgierig naar je kwaliteiten die je in kunt zetten om je dromen en verlangens waar te maken.

 

Ook wil je de regie over je leven nemen. Maar je hebt wel een beetje hulp nodig om het oude los te laten zodat je weer vrije keuzes kunt maken.

 

Ondertussen ben je nieuwsgierig geworden wat hypnotherapie voor jou kan betekenen.

 

 

Loslaten en voluit leven

Ik kan je helpen los te laten wat in de weg zit om je leven voluit te kunnen leven. Om gemakkelijker bij je ervaringen in het verleden te komen die er nu voor zorgen dat je je doel niet bereikt, maak ik gebruik van hypnose.

 

Dit is een diepe vorm van concentratie waarbij je helemaal helder, klaarwakker en volledig bij bewustzijn bent. Niet alleen het rationele en bewuste deel van je wordt bij hypnotherapie aangesproken.

 

Maar je maakt ook contact met het onderbewuste, gevoelsmatige en intuïtieve deel van jezelf. Hierdoor kom je gemakkelijker terecht bij je oude ervaring die de oorzaak is van je klacht in het hier en nu.

 

We komen bij deze gebeurtenis met een soort pincode van je zintuigen. Wanneer je bijvoorbeeld een houtvuur ziet en de rook ervan ruikt, de kou van de buitenlucht op je huid voelt en de warmte van een zoete punch in je mond proeft, kan het zijn dat je in gedachten zo maar ineens weer in op de ijsbaan bij het houtvuur van 12 jaar geleden zit.

 

 

Verwerken

Wanneer je deze onverwerkte ervaring herbeleeft, kun je deze alsnog verwerken. Ik help je bij de juiste ervaring uit te komen en emoties en in het lichaam opgehoopte spanningen los te laten. Bovendien wordt je duidelijk wat de gebeurtenis met je huidige klacht te maken heeft.

 

Je kunt overtuigingen die destijds ontstaan zijn en die je toen door de situatie heen geholpen hebben maar die nu niet meer bij je passen, loslaten. Daardoor ben je in staat dingen anders aan te gaan pakken.

 

De verkregen inzichten geven je ruimte voor nieuwe keuzemogelijkheden en dan komt de verandering die jij wilt vaak vanzelf.

 

Praktische informatie

Werktijden: 9.00-20.00
Tarieven: 70 euro per uur
Sessieduur: 1-2 uur
Opleidingen: Hypnotherapie, kinder- en jeugdtherapie
Beroepsvereniging: NBVH
Diversen: Gratis kennismakingsgesprek van 30 min.

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |