Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Willeke Heerkes | Hypnotherapeut, kinder- en jeugdtherapeut

Hypnotherapeut,-kinder--en-jeugdtherapeut-Schoonhoven
's Heerenbergstraat 64
2871 WW Schoonhoven
willeke-heerkes@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Schoonhoven

Je loopt tegen dingen aan die je anders wilt


Je geeft je relatie al een tijd geen 10 meer. Bent in gevecht met je overgewicht of de sigaretten. Je wilt een nieuwe baan, meer ontspanning of gezonder eten. Doordat je vastgelopen bent in je dagelijkse structuur en drukte kom je niet meer toe aan jezelf. Je leeft je leven op de automatische piloot, gebaseerd op ervaringen uit het verleden.

 

Misschien heb je met een therapeut gepraat die adviezen gaf die je zelf ook wel kon bedenken maar die niet geholpen hebben. Omdat praten zonder gevoel je niet tot de kern bracht. En je het nu in je hoofd allemaal wel helder hebt, maar je probleem dieper zit.

 

 

Afscheid nemen van je oude gedrag

Je wilt voorgoed afscheid nemen van je beperkende oude gedrag. En bent nieuwsgierig naar je kwaliteiten die je in kunt zetten om je dromen en verlangens waar te maken.

 

 

 

Loslaten en voluit leven

Om gemakkelijker bij je ervaringen in het verleden te komen die er nu voor zorgen dat je je doel niet bereikt, maak ik gebruik van hypnose.

 

Dit is een diepe vorm van concentratie waarbij je helemaal helder, klaarwakker en volledig bij bewustzijn bent. Niet alleen het rationele en bewuste deel van je wordt bij hypnotherapie aangesproken.

 

Maar je maakt ook contact met het onderbewuste, gevoelsmatige en intuïtieve deel van jezelf. Hierdoor kom je gemakkelijker terecht bij je oude ervaring die de oorzaak is van je klacht in het hier en nu.

 

We komen bij deze gebeurtenis met een soort pincode van je zintuigen. Wanneer je bijvoorbeeld een houtvuur ziet en de rook ervan ruikt, de kou van de buitenlucht op je huid voelt en de warmte van een zoete punch in je mond proeft, kan het zijn dat je in gedachten zo maar ineens weer in op de ijsbaan bij het houtvuur van 12 jaar geleden zit.

 

 

Verwerken

Wanneer je deze onverwerkte ervaring herbeleeft, kun je deze alsnog verwerken. Ik help je bij de juiste ervaring uit te komen en emoties en in het lichaam opgehoopte spanningen los te laten. Bovendien wordt je duidelijk wat de gebeurtenis met je huidige klacht te maken heeft.

 

Je kunt overtuigingen die destijds ontstaan zijn en die je toen door de situatie heen geholpen hebben maar die nu niet meer bij je passen, loslaten. Daardoor ben je in staat dingen anders aan te gaan pakken.

 

De verkregen inzichten geven je ruimte voor nieuwe keuzemogelijkheden en dan komt de verandering die jij wilt vaak vanzelf.

Opleidingen & registraties

Ik heb de 4 jarige HBO opleiding hypno- en regressietherapie bij Trance Art gedaan, de holografische kinderopleiding bij Magick Walk en EMDR bij BIVT

Specialisaties

Kinder- en jeugdtherapie
Virtuele maagband
Stoppen met roken
EMDR


De meest behandelde klachten met hypnotherapie in mijn praktijk:

Afvallen met de virtuele maagband
Je wilt slank zijn en slank blijven zonder ooit nog op dieet hoeft. De virtuele maagband is een denkbeeldige maagband die ik bij je plaats terwijl je in hypnose bent. Hierdoor wordt je maag zonder operatie verkleind waardoor je sneller vol zit, minder eet en afvalt. Bovendien kijken lossen we de achtergrond van je overgewicht op zodat je niet op je wilskracht af hoeft te vallen. Want er komt altijd een moment dat je wilskracht breekt en je weer vervalt in je oude eetpatroon. Met als resultaat dat je per saldo alleen maar aankomt. Met de maagband laat je de overtollige kilo's los zodat je je fijn voelt in je lichaam dat een gezond gewicht heeft. 

Rouwverwerking
Je hebt een dierbare verloren, bent je baan kwijtgeraakt, verhuisd, gescheiden. Doordat je maar doorging, ben je niet toegekomen aan het verwerken van je verlies. Nu ben je eraan toe om de ervaring een plekje te geven zodat ej weer kunt gaan genieten van je leven.

Angst en paniek
Je bent bang van honden, durft niet op de snelweg te rijden, te solliciteren, naar de tandarts of raakt 's nachts helemaal in paniek van alles dat op je afkomt. Samen onderzoeken we wat je angst je wil vertellen. Zodat je het goede aspect ervan kunt behouden en dat wat je belemmert een plek kunt geven zodat het kan transformeren naar een kwaliteit die je helpt weer stappen te durven zetten.

Burn-out
Samen gaan we op zoek wat maakt dat je opgebrand bent, zodat je je nooit meer zo hoeft te voelen en je je energie weer op kunt bouwen. En naar het werk waarvoor je graag je bed uitkomt omdat het je oplaadt. 

Stress
Je dag is zo volgeboekt, dat je nergens meer zin in hebt. Je zit vast in alles dat moet. Je komt niet meer toe aan jezelf. Soms ben je zo overbelast, dat er niks meer uit je handen komt. JE herinnert je niet meer wanneer je voor het laatst gelachen hebt. Kortom; tijd voor verandering!

 

Tarieven

Een sessie kost € 100,–  en duurt 1 tot 1,5 uur.


Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

 

Na afloop van de sessie krijg je een factuur die je bij je verzekering in kunt dienen. 


Afhankelijk van je aanvullende verzekering wordt een deel van de kosten vergoed.Omdat de therapie in de aanvullende verzekering zit, hoef je geen eigen risico te betalen.

Als je liever eerst kennis wilt maken, ben je van harte welkom voor een gratis gesprek van een half uur.

Praktische info

Werktijden: 9.00-20.00
Tarieven: 70 euro per uur
Sessieduur: 1-2 uur
Opleidingen: Hypnotherapie, kinder- en jeugdtherapie
Beroepsvereniging: NBVH
Diversen: Gratis kennismakingsgesprek van 30 min.

Praktijkfoto's

Ligging

© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |