Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Deanneke Steenbeek | Hypnotherapie

Hypnotherapie-Sint-Michielsgestel
Wilgenstraat 19
5271 JH Sint-Michielsgestel
deanneke-steenbeek@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Den Bosch

Je bent zo eens aan het rondkijken wat en wie bij je past. Bij wie jij je prettig kunt voelen met jouw blokkade. Lastig hè, om die keuze te maken. En ergens ook weer niet. Je gaat toch op je gevoel af, daar worden alle belangrijke beslissingen genomen! En daarmee ben je al in hypnosfeer, grappig hè.

 

Als je zo eens even bewust wordt van jezelf, stil staat, of misschien even zit en je ogen dicht doet, je lichaam voelt. Dan ben je al snel uit de dagelijkse drukte en prikkels en meer bij jezelf. Dan ben je al je eigen therapeut als het ware.

 

Ik borduur daar op verder. Dat jij wat gemakkelijker contact kunt maken met je binnenwereld en daar wat oude informatie bewust wordt en verwijdert. Nieuwe informatie toevoegt.

 

Het is allemaal niet zo ingewikkeld. Laat het maar gebeuren. En voordat je er erg in hebt voel je je vrijer en levendiger en dat blijft!

 

Hypnotherapie is leuk, speels, de tijd staat stil en je doet het zelf. Het enige besluit dat je hoeft te nemen is dat je er in mee gaat, in het proces.

 

 

Over mij

Ik heb als uitgever, onderzoeker en adviseur in het bedrijfsleven gewerkt, veel meegemaakt, jong mijn vader verloren en gescheiden. Ik leefde lang in mijn hoofd en in een overlevingsstand. Wist niet wat mijn verlangen was. Het was een hele reis om mijn verlangen te gaan leven en mezelf in het licht te zetten. En die reis duurt nog steeds voort!


Ik ben moeder van drie tieners. Ik ben opgeleid als integratief therapeut met de aantekening hypnotherapie aan de Ned. Academie voor Psychotherapie, aan het BodyMindLanguage instituut en heb me verdiept in opstellingenwerk, lichaamsgericht en energetisch werken.

 

Meestal geen wachtlijst en ook in de avond mogelijkheden voor een afspraak.

 

Aangesloten bij

  • VIT
  • RBCZ

Praktische informatie

Werktijden: Ma t/m vrijdag, woensdagavond
Tarieven: Individuele therapie 85 euro, relatietherapie 95 euro
Sessieduur: 60 minuten
Opleidingen: Nederlandse Academie voor Psychotherapie, coach Bodymindlanguage instituut, NLP practitioner, talententraining Puur Jij
Beroepsvereniging: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg, Vereniging Integraal Therapeuten

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |