Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Jory | Analytisch Therapeut

Analytisch Therapeut - Sprundel - Jory
Therapie Sprundel
Moerwater 9
4714HS Sprundel
Stuur een berichtGoed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtIntroductie


Over mij...

Hallo, mijn naam is Jory en ik woon in Sprundel. 
In mijn eigen praktijk bied ik individuele therapie aan in Analytische Therapie.
Ik heb mijn opleiding gevolgd aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Voor deze opleiding heb ik zelf ook als cliënt in de therapiestoelen gezeten om mijn eigen thema helder te krijgen. Dit heeft mij inzichten gegeven in mijn eigen handelen, gedachtes en gevoelens. Ik heb hier zoveel baat bij gehad dat ik dit ook graag aan andere gun.  
Zodra iets helder is voor jezelf, kun je er werkelijk ook iets mee. Het overkomt je niet telkens weer opnieuw. Dit kan erg bevrijdend zijn. Je bent zelf wijzer dan je denkt!

Over Analytische Therapie...
In deze psychodynamische therapievorm staat de analyse van de onbewuste processen centraal. Het belangrijkste uitgangspunt van deze therapievorm is zelfontdekking. Het is een belevingspsychologie.

Analytische hypnotherapie is een therapie die de oorzaak van hetgeen waar je tegenaan loopt zichtbaar maakt, waardoor het vervolgens oplosbaar is.

Dit gebeurt door gerichte aandacht van ontspanning en concentratie. Op deze manier ontstaat er een lichte trance, waardoor je net voldoende je gedachten en gevoelens los kunt laten, maar nog wel steeds bewust bent van alles wat er om je heen gebeurt. 

Ik ben een gids die je begeleid naar die innerlijke belevingswereld. In deze innerlijke belevingswereld liggen je verdrongen ervaringen en herinneringen opgeslagen. Die liggen nog vaak onverwerkt in het onbewuste, omdat die te pijnlijk waren om op dat moment te verwerken. Door daar weer contact mee te gaan maken, krijg je inzicht in wat je over jezelf bent gaan geloven.

Verdrongen ervaringen zijn menselijk, maar zijn ook vaak de ziekmakers. Als we ze durven toelaten en durven aankijken en niet steeds afwijzen, kan er een verandering gaan plaatsvinden. Zo helen we het verwonde deel binnenin onszelf, wat nieuwe inzichten brengt. Hierdoor kan alles weer gaan stromen. 

Wat ik zou kunnen inzetten in de Therapie...

Het is voor ieder persoon verschillend wat wel of niet werkt. Wat voor de een werkt, hoeft voor de ander niet te werken. Eerst wordt er gewerkt aan een vertrouwensband tussen de client en de therapeut. De intake is daarom een goed startpunt. Hier leren de cliënt en de therapeut elkaar kennen. Als die klik er is en voor ons beiden helder wat er dient te worden onderzocht, plannen we samen een vervolgafspraak in. 

Na een afspraak kunnen er verschillende opdrachten worden meegegeven, waar de cliënt thuis aan kan werken. Dit 'huiswerk' zal dan in de volgende afspraak worden besproken. 

In de therapie zelf kan ik gesprektherapie, actieve imaginatie, lichte hypnosevormen, een tekeninganalyse, een droomanalyse of een tijdlijn inzetten om dieper op het probleem in te gaan.Opleidingen & registraties

Jungiaans Analytisch Therapeut, Jungiaans Instituut Nijmegen.
Aangesloten bij de VIT en RBCZ.

Psychosociale basiskennis, Instituut CAM Utrecht.

Training: Als professional in contact met narcisme en psychopathie, Centrum de Linde te Bilthoven.

Tarieven

80 Euro per Intake/sessie, Mensen krijgen wel iets vergoed vanuit de zorgverzekeraars, hoeveel dat gaat zijn is bij iedereen verschillend.

Openingstijden

Maandag 19.30
Dinsdag 9.30, 11.00, 13.00
Woensdag 19.30
Donderdag 9.30, 11.00
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |