Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Marian | Hypnotherapeut en psychosociaal therapeut

Hypnotherapeut-en-psychosociaal-therapeut-Venray
Therapie Ysselsteyn
Overloonseweg 95 B
5804 AT Venray
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtTherapie Ysselsteyn

Welkom! Ik ben Marian, hypnotherapeut, psychosociaal therapeut en tevens fysiotherapeut. Met warme aandacht, respect en empathie begeleid ik je graag naar een fijnere toekomst, waarin je weer rust en balans kunt ervaren, lekker in je vel zit en kunt genieten van het leven. 

Word jij in jouw leven beperkt door chronische pijn of andere onverklaarbare klachten? Door angst, spanning, rouw of  verslaving? Of loop je telkens tegen dezelfde problemen aan? En wil jij graag weer lekker in je vel zitten, rust en balans ervaren, vrij en vol zelfvertrouwen in het leven staan en een prettige relatie met de mensen om je heen ervaren? Ik begeleid jou hierin graag, zodat jij weer in je eigen kracht kunt staan en weer grip hebt op jouw leven.


Over mij

In mijn werk als fysiotherapeut ondervond ik, hoe belangrijk onze psyche is, bij herstel van fysieke klachten van de cliënten. Daarbij ben ik enorm geïnteresseerd  in wat mensen beweegt, hun motivatie, overtuigingen en ook hun belemmeringen. Waardoor lukt het soms niet, terwijl alle voorwaarden aanwezig zijn om het te laten slagen? En waarom verrassen andere cliënten me, die uiteindelijk veel sneller of beter herstellen dan verwacht?

 

Tevens ervoer ik dat ik, door mijn warme aandacht, compassie en respect, ook een luisterend oor bleek te zijn, dat mensen zich veilig voelen bij mij en ik in staat ben hen óók te steunen bij hun psychische problemen.

 

Voor mij was dat aanleiding de 4-jarige HBO opleiding hypnotherapie en psychotherapie te gaan volgen en mijn eigen praktijk hierin te starten. Zowel vanuit de fysiotherapie als middels de hypnotherapie heb ik me verder geschoold in het behandelen van mensen met chronische pijnklachten.

Daarnaast help ik je graag verder als je spanningsklachten hebt, last van verslavingen, je negatieve ervaringen uit het verleden niet los kunt laten, blijft hangen in rouw, problemen ervaart in relaties met de mensen om je heen, telkens tegen dezelfde problemen aanloopt (wellicht in telkens een andere situatie) of andere problemen ervaart die jou belemmeren het leven ten volle te leven.

 

 

Werkwijze

Allereerst vindt er in de eerste sessie een uitgebreide intake plaats, om duidelijk te krijgen wat jouw hulpvraag precies is. Waar loop je tegenaan? En wat wil je bereiken?

Uitgaande van jouw hulpvraag kunnen we samen bekijken op welke wijze ik jou kan helpen om jouw doel te bereiken en wat daarvoor nodig is. Dit betekent dat mijn begeleiding altijd maatwerk is en hierbij gekeken wordt naar jou als unieke persoon en jouw hulpvraag.

 

Tijdens het behandeltraject wordt gebruik gemaakt van verschillende technieken en werkvormen uit de psychotherapie en de hypnotherapie.

Ik maak hierbij gebruik van moderne hypnotherapie, waarbij we op onbewust niveau op zoek kunnen gaan naar de oorzaken van jouw, lichamelijke sensaties, ongewenste gedrag, emoties en overtuigingen. Door niet alleen op bewust niveau te werken, maar ook het onbewuste bij de heling te betrekken, wordt jouw zelfhelend vermogen gemakkelijker aangeboord. Klachten ontstaan immers vaak daar: in je onderbewuste.

Soms weet je eigenlijk heel goed wat je anders zou willen doen, maar zie je dat dit op de een of andere manier toch niet lukt, omdat je blijft hangen in automatisch gedrag of automatische patronen. Door de oorzaak hiervan op onbewust niveau op te sporen en te helen is verandering mogelijk en langdurig.

 

 

Wil jij de regie weer terugkrijgen over jouw leven? Wil jij weer onbekommerd kunnen genieten van alles wat het leven je schenkt?

 

Zet nu de eerste stap naar verandering; over een jaar zou je willen, dat je vandaag was begonnen!

 

Neem contact met mij op om nu de stap naar verandering te maken.

Ik beantwoord graag je vragen

 

Warme groet,

Marian

 

Mededeling inzake corona-pandemie

Je bent welkom in mijn praktijk. Bij corona gerelateerde klachten maken we een nieuwe afspraak.

Opleidingen & registraties

HBO fysiotherapie
  • Opleiding  hypnotherapie en psychotherapie (Hypenzo)

Bijscholingen:
  • Grip op chronische pijn en vermoeidheid
  • Regressie
  • Psychosomatiek
  • Klinische psychologie
  • Ruimer ademen/ ademtherapie

AGB code; 90112928
AGB code praktijk: 90071407

(Gedeeltelijke) vergoeding is mogelijk vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering. Bekijk hiervoor uw eigen polisvoorwaarden.

Tarieven

€ 120,-  per sessie (90 minuten)

Openingstijden

Maandag 8.30 - 20.30
Dinsdag -
Woensdag 13.30-20.30
Donderdag 8.30-20.30
Vrijdag -
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


Reviews Therapie Ysselsteyn

Hieronder staan een aantal reviews over Therapie Ysselsteyn - Marian

rating
Waardering van 5 uit 5
Op basis van 1 reviews

(Schrijf zelf een review)
rating
√ Ik raad deze therapeut aan


Marian begeleidde me heel goed

Al vanaf het eerste moment had ik een klik met Marian. Ze heeft me heel goed geholpen om mijn verleden te verwerken, Ze heeft me laten inzien dat je het verleden niet kan veranderen maar dat ik zelf wel kan veranderen in mijn gevoel. En dat voelt zo veel beter! De hypnotherapiesessies waren heftig maar wel heel erg helend. Zo'n sessie is echt heel bijzonder om mee te maken en totaal niet eng. Ik had altijd het gevoel dat ik er zo weer uit de trance kon komen als dat nodig mocht zijn. Marian begeleidde me heel goed en ik heb tijdens de sessie niet een keer het gevoel gehad dat het me teveel werd en ik eruit moest.

Zo goed als ik me nu voel heb ik me in lange tijd niet gevoeld en ik had dit veel eerder moeten doen!

| Venray | 4 jun 2022
Vond je dit een nuttige review?

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |