Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Carla Oostrom | Hypnotherapie

Hypnotherapie-Zaltbommel
Lijsterlaan 1
5301 NX Zaltbommel
carla-oostrom@datzitzo.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Zalmtbommel

Wat goed dat je hypnotherapie overweegt! Het is zo krachtig en snel! Ik vertel je graag wat meer over mijzelf en hypnose:

Mijn naam is Carla Oostrom en ik ben net een down-to-earth hypnotherapie praktijk begonnen in Zaltbommel. Als dochter van een ondernemer kwam ik er al snel achter wat stress met een lijf kan doen. Toen ik later zelf ervaarde hoeveel impact stress heeft op je gehele welzijn begon mijn zoektocht naar DE remedie. Ik kwam uit op hypnose.

De mogelijkheden van hypnotherapie vond ik zo fantastisch en zo weinig bekend dat ik besloot mijzelf hierin te scholen en veel meer mensen kennis te laten maken en vooral veel mensen te helpen middels hypnose.

Hypnose is een krachtig middel om direct naar de kern van een probleem/ angst te gaan en het direct op te lossen en/ of ongevoelig te maken. Je werkt dus niet aan de symptonen maar aan het daadwerkelijk probleem. Hierdoor werkt hypnose snel en krachtig en zijn er vaak maar 1 tot 3 sessies nodig.

AFVALLEN
Wat we dagelijks eten en drinken, de portie hoeveelheid zijn heel vaak vaste patronen. Om een blijvende verandering in ons eet- en drink gedrag te realiseren is verschrikkelijk moeilijk. Vandaar dat er ook zoveel dieeten, dieetpillen, dieet drankjes op de markt zijn. Heel veel mensen zijn op zoek naar wat voor hun werkt.
Met hypnose kun je veel makkelijker je gedrag en vaste patronen aanpassen. Of het nu gaat om een paar kilo (dat ene tijdstip 's avonds dat je altijd naar de koek en chips grijpt) of dat het gaat om meer kilo's (virtuele maagband) Maak een kennismakingsafspraak en laten we samen eens kijken wat bij jou past.


Pijnbestrijding

Hypnose kan ook ingezet worden als pijnbestrijding! Chronische pijn PDS, maar ook comfortabel bevallen.

Wist je dat er zelfs operaties kunnen worden uitgevoerd et hypnose als enige verdoving? Leven met constante pijn? De dokter kan geen oorzaak vinden of wel de oorzaak aanwijzen maar weinig tot niets aan de pijn kunnen doen. Neem contact op wat hypnose voor je kan betekenen.

Verbeteringen op gebied van sporten, studie, concentratie ook daarvoor kun je hypnose inzetten.

Het is heel normaal om naar de sportschool te gaan voor je gezondheid maar wist je dat stress een belangrijke oorzaak is voor ziekte! Hypnose is een weldaad voor lichaam en geest en helpt je te leren ontspannen en stress af te drijven! 


Comfortabel bevallen

Comfortabel bevallen: op natuurlijke wijze, pijnloos bevallen. In 4 tot 5 sessie ga je je voor bereiden op een fijne bevalling.

Als je zwanger bent lijkt het wel of iedereen je wil vertellen over hun bevalling. Hoe gruwelijk, hoelang het duurde, hoeveel pijn het deed. Deze verhalen kunnen je angst geven voor de bevalling en hierdoor verwacht je geen mooie ervaring.

Hypnose kan je helpen om je eventuele angst voor de bevalling tegen te gaan en helpen de bevalling een mooie ervaring te laten zijn. 


Burn out / stress

Burn out / stress: hypnose is een fijne trance staat waarbij je sress snel kunt afvoeren en in de toekomst kunt weghouden. Je eigen afweersysteem kan weer optimaal functioneren, slapen en ontspannen lukt weer op een natuurlijke wijze. Zie jij op tegen de dag? Lijkt alleen douchen en aankleden een hele klus?

Wil jij je weer lekker voelen in je eigen vel en weer jezelf zijn? Hypnose kan snel resultaat geven.


Zelfhypnose, stoppen met roken en meer

Zelfhypnose leren: in slechts 1 sessie leer je om zelf in hypnose te gaan. De fijne staat van hypnose zal elke keer dat je in hypnose gaat dieper gaan en weldadiger zijn.

Stoppen met..... bijv roken; wil jij weer de controle terug? Niet afhankelijk zijn ? Dat kan !

Werkt hypnose tegen alles en altijd? Hypnose is een krachtige alleskunner en is inderdaad multi inzetbaar. echter elke vorm van hypnose is zelfhypnose en indien de basis houding ik kan het, ik wil het en ik doe het wordt aangenomen ben ik ervan overtuigd dat we een goede sessie zullen hebben.

ANGSTEN VR therapie
Door een VR bril experience roepen we het gevoel en de angst op. In hypnose gaan we kijken wat de oorzaak is en gaan daaraan werken. Door direct bij de oorzaak de angst aan te pakken kunnen we de angst in geheel verhelpen of ongevoelig maken. Daarna checken we met de virtual reality bril opnieuw de angst, geintergreerd in de VR film zit EMDR therapie verwerkt.

Online therapie

Bij hypnotherapie is het prima mogelijk om tijdens een 1 op 1 sessie 1,5 meter afstand te houden. Volgens de richtlijnen hoeft het tijdens de sessie niet meer perse. Dus geef zelf aan waar je je comfortabel bij voelt.
Heb je liever online een sessie dan is dat voor hypnotherapie ook mogelijk, VR training uiteraard niet.


Mededeling inzake corona-pandemie

Praktijk ruimte, meer tijd tussen de sessies om de ruimte goed te luchten en te reinigen. Op verzoek eventueel online.

Opleidingen & registraties

CAT collectief aangesloten
OMNI basis opleiding
OMNI hypnose opleiding
OMNI hypnotherapie opleiding
OMNI hypnomed opeliding
OMNI HypnoCell

Binnenkort:

OMNI HypnoKids

Specialisaties

Specialisaties: als OMNI therapeut ben je opgeleidt om middels hypnose mensen snel en op een fijne ontspannen manier te helpen. Zonder maanden van therapie en zonder chemische middelen.

Hypnotherapie vlgns de Dave Elman methode;universele therapie, regressie therapie, vergevingstheraie, inner child therapie,  ultra height, parts therapie, scripts zijn allemaal inzetbaar.

De meest behandelde klachten met hypnotherapie in mijn praktijk:

1. Angststoornis
2. Afvallen
3. Stoppen met roken, nagelbijten
4. Zelfhypnose leren
5. Pijnbestrijding

Tarieven

v.a. 99 euro per sessie incl BTW

Openingstijden

Maandag 9;00 tot 19;00 uur
Dinsdag 9;00 tot 19;00 uur
Woensdag 9;00 tot 19;00 uur
Donderdag 9;00 tot 19;00 uur
Vrijdag 9;00 tot 19;00 uur
Zaterdag 9;00 tot 13;00 uur
Zondag op aanvraag

Praktijkfoto's

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |