Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Menno Littel | Hypnotherapeut

Hypnotherapeut-Almelo
Kieftsbeeklaan 1
7607TA Almelo
menno-littel@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Almelo - Twente

Burnout en stress

Over burnout en stress valt veel te zeggen. Wanneer is het nou een burnout, wanneer is het overspannen, wanneer heb je depressieve gevoelens, wanneer is het stress en wanneer is het spanning? 
Het maakt jou waarschijnlijk niet uit hoe het heet. Mij in ieder geval niet! 
Jij wilt van je probleem af, dat is het belangrijkste, Als je er van af wilt ga je actie ondernemen. Het kan zijn dat je al diverse acties hebt ingezet maar die nog niet voldoende helpen, het kan zijn dat contact met mij opnemen je eerste actie is. Ook dat maakt niet uit. Jij wilt een oplossing voor jou probleem. 

In mijn praktijk en online help ik veel mensen om dit te bereiken. Middels hele krachtige moderne hypnotherapie technieken. 

Ik spreek ook veel ondernemers die kampen met deze problemen, angst hebben dat ze door hun klachten hun bedrijf niet meer (optimaal) kunnen runnen. Ze willen geen langdurige therapie volgen en zijn heel gemotiveerd de veranderingen te maken die nodig zijn. En ik help ze met hoe ze dat kunnen doen want dat lukt ze vaak niet. 

 

Klachten

Heb je bijvoorbeeld last van:

 • angst,
 • slapeloosheid,
 • heel veel piekeren,
 • gebrek aan energie,
 • altijd uitgeput thuis komen na je werk,
 • afhankelijkheid van medicijnen,
 • schaamte en schuldgevoel,
 • depressieve gevoelens,
 • aanvallen van boosheid,
 • huilbuien,
 • gevoel van falen en
 • zie je op tegen elke afspraak?

Verandering

Wil jij weer functioneren zonder altijd op je tenen te moeten lopen?  

Leven zonder angst of paniekaanvallen? Wil je stoppen met altijd “aan staan” en wil je ook weer eens lekker “uit staan”? Wil jij weer zorgeloos, vrij, blij en ontspannen kunnen genieten van je relatie, je kinderen, van jezelf, je vrienden? Wil jij weer dingen ondernemen zonder er tegen op te zien? 


Wil je als ondernemer weer het vertrouwen hebben in de toekomst, wil je weer kunnen werken aan je visie in plaats van alleen maar overleven en proberen op je automatische piloot te draaien. Wil je weer je vrijheid terug, een nieuwe drive, vertrouwen in de toekomst en in jezelf.? 

Weet dat het kan! 

 

Hypnotherapie

In de (online) hypnotherapie-sessies onderzoeken we jouw probleem en vinden we de oorzaak, pakken we dit grondig aan en zorgen we voor snelle en duurzame verandering. Ik werk met de meest moderne en effectieve technieken in de hypnotherapie.

Als je meer wilt weten, misschien over wat hypnose nou precies is, stuur me dan een bericht met je vraag en dan neem ik snel contact met je op.

Omdat het bijzonder belangrijk is dat jij je goed voelt bij de therapeut die jou gaat helpen bied ik je de mogelijkheid tot een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek.

Actie

Top dat je in actie komt, je wilt waarschijnlijk snel van je problemen af en weer ontspannen, vrij en zorgeloos verder.

Intro
Mijn drive om mensen te helpen bij het terugkrijgen van ontspanning en plezier in het leven komt uit het feit dat ik de laatste jaren in mijn omgeving heel veel fijne mensen heel erg in de put heb zien zitten. En ook heel lang. Soms meerdere malen. Omdat dit niet nodig is maar mensen vaak niet weten hoe ze het moeten aanpakken wil ik ze daar bij helpen. Mijn missie is om Nederland burnout vrij te krijgen.

Zelf heb ik vele jaren geleden ervaren dat bij burn-out/overspanning hypnotherapie mij in hele korte tijd weer volledig op de been heeft geholpen.

Ik ben opgeleid aan het toonaangevende Hypnose Instituut Nederland. Mijn specialisatie is behandelen van alle stress- en spanningsgerelateerde klachten en met name burn-out.

In mijn praktijk help ik je in de herstelfase van burnout en uiteraard en nog beter help ik je liever preventief zodat je burnout kunt voorkomen.

Dus ook klachten als piekeren, angsten, lusteloosheid, emotionele labiliteit, slecht slapen, depressieve gevoelens, fobieën.

 

Hypnotherapie voor een snelle verandering

De hypnotherapie en de technieken die ik gebruik zijn gericht op een snelle verandering. Vaak zijn in drie sessies al enorme veranderingen bereikt. Het kan ook zijn dat er meer sessies nodig zijn. Elke client is verschillend en in alle gevallen is sprake van een maatwerktraject.

In principe bestaat een traject bij mij minimaal uit 3 sessies. 

Ben je op zoek naar een therapeut met

- veel levenservaring,
- werkervaring heeft bij zowel overheid, in het bedrijfsleven en als ondernemer,
- die empatisch en vanuit compassie met jou werkt,
- maar met oog voor jouw te bereiken resultaat, 
- ook een nuchtere benadering van jouw probleem heeft,

dan is het slim om contact met mij te zoeken zodat je je problemen kan gaan oplossen. 

Online therapie

Online therapie verschilt niet veel van de therapie in de praktijk. De sessie wordt middels Skype of Zoom opgezet. In de sessies waarin geen hypnose wordt gebruikt (life)coaching zijn er geen extra zaken nodig om te regelen behalve een ruimte waarin men goede ontvangst heeft en rustig kan spreken. 

Hypnose is zeer goed mogelijk via beeldbellen.
In de therapiesessies waarbij hypnose wordt gebruikt is het noodzakelijk dat client alleen in een ruimte is waar hij/zij niet gestoord kan worden. Niet door kinderen, niet door een partner, niet door huisdieren en niet door de deurbel. Tevens is een fijne plek om te zitten/liggen erg prettig zodat de client kan ontspannen. 
Het gebruik van een headset is aan te raden maar niet per se noodzakelijk en het is goed om de laptop/pc zo te plaatsen dat deze niet hindert maar wel een goed beeld geeft van romp, handen en hoofd. 
We testen de opstelling en de verbinding in alle gevallen van te voren zodat we weten dat het werkt. 


Mededeling inzake corona-pandemie

Hypnotherapiesessies in de praktijk zijn gewoon mogelijk. Er zijn wel extra voorzorgsmaatregelen getroffen.
We schudden geen handen en ik vraag iedereen bij binnenkomst de handen te ontsmetten met de speciale gel die ik daarvoor in de praktijk heb. Ik doe dit zelf ook.
Na ieder clientbezoek aan de praktijk worden alle contactpunten en stoelen gedesinfecteerd zodat iedere client in een veilige omgeving komt.
Tevens vraag ik iedere client zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen door als ze verschijnselen van verkoudheid, zoals hoesten en niesen, verhoging of koorts etc hebben dan de afspraak te verzetten of deze om te zetten naar een online sessie middels beeldbellen.
Als ik zelf deze verschijnselen vertoon zal ik de therapiesessie niet door laten gaan en verplaatsen. 

Opleidingen & registraties

 • Gecertificeerd Hypnotherapie Master Practitioner
 • Gecertificeerd NLP Practitioner & Master Practitioner
 • Gecertificeerd Hypnotherapie Practitioner
 • Gecertificeerd Advanced Ericksonian Hypnosis
 • Gecertificeerd EFT/TFT Practitioner
 • Gecertificeerd Usui Reiki Master - Energy Healing
 • Gecertificeerd Lifecoach
 • Diverse coachingstrainingen o.a. door Bruers
 • Aangesloten bij CAT

Specialisaties

Hypnotherapie, ik behandel, zowel online als fysiek, conform de Phenomena Method van het Hypnose Instituut Nederland. Hiermee kunnen in 3 sessies al hele grote veranderingen plaatsvinden en vaak kunnen ook de problemen opgelost zijn. Maar omdat het altijd maatwerk is, is dit geen wet van meden en perzen.

We kijken samen naar de voortgang en ontwikkeling en bespreken wat nodig is. Maar snelle verandering zal vrijwel altijd plaatsvinden. Mijn trajecten bestaan in principe minimaal uit drie sessies zodat optimaal resultaat behaald kan worden. 

Ik behandel klachten als burn-out, overspanning, angst, piekeren, emotionele labiliteit, lusteloosheid, schuldgevoel, depressieve gedachten etc. 


Hypno-coaching: een coachingstraject waarbij ik jou begeleid zodat je zelf de antwoorden gaat vinden op de voor jou belangrijke vragen. In dit traject werk ik niet alleen met hypnose maar ook met NLP en coachingstechnieken. DIt traject heeft geen therapeutisch karakter maar is meer gericht op ontwikkeling wordt door mijn clienten vaak ingezet aansluiten aan de therapie. 

De meest behandelde klachten met hypnotherapie in mijn praktijk:

 • Hulp aan ondernemers/directie/managers met (her)vinden richting, doel en energie
 • Burnout - laag energie niveau, geen zelfvertrouwen, angst, schaamte, etc
 • Angst
 • Stress
 • Piekeren
 • Depressieve gevoelens
 • Overspannen
 • Slaapproblemen
 • Gebrek aan energie 

Tarieven

Mijn tarief is €125,= incl. btw per sessie. 
De sessieduur staat niet helemaal vast maar duurt tussen de 1,5 en 2 uur.

Naast de kantooruren kunnen afspraken, indien nodig, ook plaatsvinden in de avonduren of op zaterdag. 
Tevens werk ik succesvol met online hypnotherapiesessies via Skype of Zoom.

Ik heb geen afspraken met verzekeraars en geen agb-code.
 

Openingstijden

Maandag 9.00 - 17.00
Dinsdag 9.00 - 17.00
Woensdag 9.00 - 17.00
Donderdag 9.00 - 17.00
Vrijdag 9.00 - 17.00
Zaterdag 10.00 - 14.00
Zondag -

Praktijkfoto's

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |