Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Miranda de Jong | Hypnotherapie

Hypnotherapie-Den Haag
Zuid-Hollandlaan 7
2596 AL Den Haag


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Den Haag---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk even bij een andere therapeut op deze website.
---
 

Therapie & Coaching voor hoogopgeleide 30-55 plussers

Therapie & Coaching Den Haag is er voor hoogopgeleide 30-55 plussers, die middenin het leven staan en toch ervaren dat het niet lekker loopt. Zij die mij bellen of mailen ervaren een urgente vraag in hun leven, relatie of loopbaan. Ze worstelen, zijn moe en hebben steeds minder zin en energie. Ze piekeren en krijgen niet helder wat precies helpt. Soms disfunctioneren ze op hun werk of loopt het niet goed met collega’s of medewerkers, is er onrust thuis en mogelijk zelfs spanning in hun relatie.

 

Ze zoeken hulp voor een betere balans tussen werk en de mensen van wie ze houden, zodat ze prettiger, gezonder en sterker in het leven staan, meer genieten, waardoor het contact met anderen verbetert en ze weer meer verbondenheid, vrijheid en rust ervaren.


Met mijn aanpak zul je direct veranderingen merken.
In gemiddeld 5-8 sessies verlaagt je stressniveau, voel je meer kracht, balans, energie en rust! Ik leer mensen bewuster naar zichzelf te kijken. Welke keuzes je wilt maken en welke krachten en gevoelens daar invloed op hebben. Het is onzettend belangrijk om te kijken wat er goed en gezond is en wat je kunt bereiken in korte tijd.

 

Veel clienten geven aan dat ze na therapie meer innerlijke rust ervaren omdat ze beter met hun grenzen en behoeften om weten te gaan. Ze luisteren beter naar zichzelf en naar de (lichamelijke) signalen die ze krijgen. Ze durven daarop te vertrouwen en ernaar te handelen. Ze laten dingen niet meer gebeuren, maar komen in actie. Ze zijn dichter bij zichzelf en dat geeft energie en een beter perspectief.

 

Je kunt ook kiezen voor wandeltherapie of -wandelcoaching. We gaan dan naar buiten de natuur in, en al wandelend komen al je persoonlijke issues en vragen aan bod. Wandelen in de natuur heeft een versterkend effect in aanvulling op de gebruikelijke begeleiding binnen vier muren. Dit gebeurt op twee manieren: beweging en natuur. Het bewegen zet het mentale proces in gang. En de natuur heeft een positief effect op onze gemoedstoestand.

 

 

Wie ben ik?

Ik ben Miranda de Jong, integratief therapeut en hypnotherapeut, gecertificeerd EFT relatietherapeut en tevens loopbaancoach. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Nieuwe ontwikkelingen in de psychotherapie en relatietherapie volg ik op de voet. Ik doe regelmatig aan bijscholing en verdiepingsopleidingen, en ik volg intervisie en supervisie zodat mijn therapeutische kennis en vaardigheden up-to-date blijven.

 

Ik doe mijn werk met een aangeboren aanleg tot enthousiasme, dynamiek en actie. De afgelopen jaren begeleidde ik meer dan vierhonderd mensen naar ontspanning, balans, beter presteren, verdieping van relaties en meer genieten van het leven. Ik vind het belangrijk mij daarvoor in te zetten. Mijn werkwijze is zuiver en integer, persoonlijk, diepgaand en to the point. Ik ben in staat om zonder oordeel te luisteren, waar te nemen en de boodschap achter de woorden te verstaan. Met emoties beladen onderwerpen maak ik op een lichte wijze bespreekbaar.

 

Betrokkenheid bij mensen en hun unieke belevingswereld is de rode draad in mijn leven en professionele ontwikkeling. Na mijn eerste studies werkte ik 15 jaar in het (internationale en nationale) bedrijfsleven in verschillende Marketing Communicatie functies, waarbij de dialoog tussen mensen constant centraal stond. Daarna heb ik een aantal jaren gewerkt als adviseur op gebied van communicatie- en organisatie vraagstukken voor overheid, provincies en bedrijfsleven en als trainer/coach van teamprocessen en creatieve denksessies bij een onafhankelijk bureau. Deze ervaring komt me goed van pas bij de begeleiding en coaching van hoog opgeleide 30-50 plussers.  

 

In 2006 gooide ik het roer om en startte mijn opleidingen tot integratief therapeut en hypnotherapeut en kwam in aanraking met inzichten in hoe wij als mensen echt in elkaar zitten en hoe onze psyche écht werkt. Die inzichten heb ik geïntegreerd in mijn eigen praktijk en hebben alles voor me veranderd terwijl aan de buitenkant alles hetzelfde bleef. Mijn stressniveau is gedaald, de relatie met mijn partner, kinderen en vrienden is zinvol verdiept en ik ervaar een enorme rust terwijl mijn prestaties even goed blijven. 

 

Opleidingen & registraties

Ik heb gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

Aangesloten bij VIT onder licentienr. 260.08.A, aangesloten bij koepelorganisatie NAP onder nr. 474-EWAO 

AGB-code zorgverlener: 94-009795  AGB-code praktijk: 94-58067

Tarieven

99,- per sessie van een uur, relatietherapie 165,- per anderhalf uur (82,50,- per persoon)

Openingstijden

Maandag 09.00-18.00 uur
Dinsdag 09.00-18.00 uur
Woensdag 09.00-18.00 uur
Donderdag 09.00-18.00 uur
Vrijdag 09.00-18.00 uur
Zaterdag -
Zondag -

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |