Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Erwin | Integratief therapeut en hypnotherapeut

Integratief therapeut en hypnotherapeut - Rotterdam - Erwin
Hypnotherapie Rotterdam
Schiebroeksestraat 35 b
3037 RS Rotterdam
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Rotterdam

In mijn praktijk behandel ik een verscheidenheid aan klachten, zoals stress en spanningsklachten (burnout), angstklachten en onzekerheid, somberheid, psychosomatische klachten, slapeloosheid. Veel van deze klachten hebben dieper gelegen oorzaken die uitstekend via hypnotherapie zijn aan te pakken.

Iedereen kan een waardevol en goed leven leiden, daar ben ik van overtuigd. Gedurende je leven heb je van alles beleefd en ervaren. Al deze mooie, soms pijnlijke, rijke ervaringen liggen opgeslagen in je onbewuste.

Via hypnotherapie kun je al deze ervaringen aanboren en gebruiken om je huidige problemen aan te pakken en op te lossen. Vaak zonder dat je precies hoeft te weten hoe je dat doet. Onbewust kun je zoveel meer dan (als) je denkt.

Via (lichte) trance komen alle mogelijkheden die je hebt tot je beschikking en kun je snel en effectief veranderen. Zodat je snel weer vrij en in balans voelt. 

Een bijkomend voordeel van hypnotherapie is dat het vaak erg prettig is, want je hoeft niet vanuit de diepte allerlei nare zaken op te rakelen en bewust te ervaren.

Nog even een paar woorden over mij: Naast mijn praktijk werk ik nog 2 dagen als medisch onderzoeker  bij het Erasmus Medisch Centrum en ben ik als instructeur verbonden aan een (boeddhistisch) meditatiecentrum.

Ik ben warm, rustig, empathisch en intelligent, kwaliteiten die ik graag inzet om jou te begeleiden. Ik heb een diepe passie voor de mens en alles wat zich in onze binnenwereld afspeelt. Verder heb ik een erg brede interesse, maar wat er nog uitspringt zijn muziek en natuur.

Wil je meer weten of een afspraak maken, neem dan contact met mij op.

Erwin

Opleidingen & registraties

Ik heb mijn opleidingen gevolgd aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie, van oudsher een gerenommeerd instituut voor hypnotherpie. De volgende opleidingen en trainingen heb ik afgerond:

  • Integratieve psychotherapie
  • Tafelopstellingen
  • Klassieke hypnotherapie

Ik sta geregistreerd bij de NFG en de RBCZ.

Tarieven

Ik vraag 88 euro per sessie (studenten: 55,00)

Via het aanvullende pakket vergoeden veel verzekeraars een (gedeelte) van de kosten. Neem contact op met je verzekeraar om dit na te vragen.

Een verwijzing van de huisarts is niet nodig.

Mocht je graag eerst willen kennismaken, dan kan dat in een gratis verkenningsgesprek van 30 minuten. Geef dit dan even aan tijdens ons eerste contact.

Ligging

Neem contact op

Wil jij ook verandering?

Ja, ik wil verandering
( Nee, ik zoek nog verder )
Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
Bericht


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacy verklaring | Reviews | Login |