Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Simone Visser | Hypnotherapeut

Hypnotherapeut-Zoetermeer
Dorpsstraat 171
2712 AH Zoetermeer
simone-visser@therapiepsycholoog.com
Stuur een bericht


Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtHypnotherapie Zoetermeer

Mijn naam is Simone Visser en ik werk als hypnotherapeut, persoonlijk begeleider en coach. Je kunt bij mij terecht voor heel veel klachten. Mijn passie is om jou verder te helpen door je weer in je kracht te zetten.

Gespecialiseerd in 1) Stoppen met roken, 2) Virtuele maagverkleining, 3) Seksueel misbruik, 4) Laag zelfbeeld, 5) Depressie, 6) PDS

 

 

Belemmerende onbewuste patronen

Ben jij net als ik en waarschijnlijk de hele bevolking opgegroeid met belemmerende onbewuste patronen waardoor jij jezelf tegen hebt gehouden, om te doen wat je echt wilde doen? Daar had ik ook behoorlijk last van.

 

Bij elke nieuwe uitdaging dacht ik, jeetje dat kan ik niet. Ik ben niet goed genoeg. Ik wilde ook door iedereen aardig gevonden worden, kon moeilijk nee zeggen en liep daardoor eigenlijk al jaren mezelf compleet voorbij.

 

De beste vriendin, de liefste vrouw, de leuke moeder en de vriendelijke collega dat was mijn doel. Werken en thuis ook alles onder controle. Ik stond moe op en ging oververmoeid weer slapen… als dat al lukte.

 

Alles werd grijs en ik voelde mij steeds ongelukkiger. Het liefste bleef ik in mijn bed liggen met de dekens over mijn hoofd. De energie was er niet meer maar er moest nog zoveel. Ik had nergens zin in en voelde me bij het wakker worden al uitgeput dus sleepte ik mezelf door de dagen heen.

 

 

Niet gelukkig?

Mijn huisarts had weinig moeite met de diagnose een depressie. Ik kreeg antidepressiva waardoor ik me wel iets beter voelde, maar de echte oorzaak van de depressie werd niet opgelost. Jaren heb ik op de automatische piloot geleefd. Soms ging het wel wat beter maar echt gelukkig was ik niet.

 

Mijn kinderen zijn inmiddels opgegroeid en wat ben ik trots op deze mooie en bijzondere mensen. Nu ging het echt knagen wat wil ik? Nog jaren naar dezelfde baas? Onderhuids bleef het maar prikkelen en mijn praktijk begon te groeien. Toch bleef het gevoel dat ik iets miste.

 

En toen kwam ik in aanraking met hypnose.

 

 

Hypnose

Dit was dus de start van mijn passie.

Ik ontdekte de enorme kracht binnenin. En kwam erachter dat hypnose niet eng is, dat je zelf de controle houd en dat jij je daarna super goed voelt. 

 

Ik leerde dat je onbewuste van nature alle hulpbronnen heeft om je probleem te tackelen.  Dat je alleen onbewust de oorsprong van je probleem weet. Van binnen wist ik dat ik deze opleiding moest doen ondanks de kritiek van anderen en ik ben zo blij dat ik mijn hart gevolgd heb.

 

De wereld zie ik nu met andere ogen. Woorden en acties van andere mensen zijn een reflectie van hun pijn. Bij mij komt het niet meer zo hard binnen als voorheen en raakt mij niet meer persoonlijk. Ik ben helemaal goed zoals ik ben, zelfs met al mijn imperfecties.

 

Deze ontdekkingen werkte heel bevrijdend voor mij. Nu pas heb ik de rust gevonden waar ik altijd naar gezocht heb.  Ik heb geen belemmerende gedachte meer en zit lekker in mijn vel.  Ik voel me super goed en mijn leven is leuk. Dat komt omdat ik nu doe wat ik ook echt graag wil doen… mensen echt helpen.

 

Ik heb echt het mooiste beroep van de wereld!

 

Opleidingen & registraties

  • Therapeut vreugdevolle zwangerschap en geboorte
  • Yager Therapeute
  • Gecertificeerd Simpson Protocol therapeut
  • Gecertificeerd Master SoulKey therapeut
  • Gecertificeerd TCT therapeut
  • Master Regressie & Reïncarnatie, Robert Bridgeman 
  • Master Practitioner Hypnotherapy – Hypnose Instituut Nederland
  • I.E.M.T. Integral Eye Movement Therapy – Mindable, Hanneke van der Voort
  • I.E.T. Integrated Emotione Therapy, Anna Bemelmans

 

 

  • CAT - Stichting CAT-Complementair

Tarieven

Alles sessies zijn € 120,00 euro de sessieduur is circa anderhalf tot tweeënhalf uur.

Enige uitzondering is stoppen met roken ik maak in twee uur tijd van jou een NIET roker deze therapie kost € 250,00.

Openingstijden

Maandag 19.00 - 22.00
Dinsdag 19.00 - 22.00
Woensdag 10.00 - 21.00
Donderdag 19.00 - 22.00
Vrijdag 10.00 - 22.00
Zaterdag in overleg
Zondag -

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |