Hypnotherapeuten.org
Netwerk van hypnotherapeuten
Hypnotherapeuten

Marianna | Psychotherapie, EMDR, PDS, Hypnotherapie

Psychotherapie,-EMDR,-PDS,-Hypnotherapie-Nederland

✓ Ik bied ook online therapie aan

Goed dat je de stap gaat zetten.
Laat een bericht achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.


Naam
Woonplaats
Email
Telefoon
BerichtOnline Hypnotherapie


---
Op dit moment heb ik een clientenstop.
Kijk daarom even bij een andere therapeut op deze website.
---

Je kunt bij mij terecht voor online hypnotherapie.

 

Ik begeleid mensen op een persoonlijke en professionele manier bij het oplossen van psychische en emotionele problemen, zoals spanningen, angsten, onzekerheid, slaapproblemen, onverwerkte ervaringen, psychosomatische klachten, een gebrek aan concentratie, doorzettingsvermogen, creativiteit en lust for life

 

Naast mijn praktijk ben ik kerndocent hypnotherapie en docent psychotherapie en EMDR aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.

 
Online hypnotherapie - online psychotherapie - online therapeut

 

De regie over je eigen leven terug

In mijn optiek is elk mens uniek, en heeft iedereen bijzondere kwaliteiten en mogelijkheden. Oplossingen moeten daarom individueel en op maat gesneden zijn. De therapeutische middelen die ik inzet gaan uit van deze opvatting. Ik help je opnieuw in contact te komen met je kracht, zodat je jezelf kunt genezen en (weer) verder kunt groeien.

 

Mijn behandelingen zijn geschikt voor iedereen die het heft weer in eigen hand wil nemen, die zelf weer aan het stuur wil zitten, voor iedereen die de regie over zijn of haar eigen leven terug wil.

 

Werkwijze

 

Als we een afspraak hebben gemaakt, onderzoek ik samen met jou waar het aan schort. Jij wordt door mij gezien, gehoord en serieus genomen; je hebt mijn oprechte belangstelling. We bekijken wat er aan de hand is, hoe jou dat raakt en hoe jij daarmee omgaat. Samen maken we een plan op maat, we lopen samen het pad naar de oplossing - en jij staat centraal.

 

De ervaring leert dat deze manier van werken behalve prettig, ook zeer effectief is; binnen afzienbare tijd kunnen mooie resultaten bereikt worden.

 

 

Wat is Hypnotherapie?

 

Bij hypnotherapie maak ik gebruik van trance. Klachten, problemen of belemmeringen kunnen daarmee snel, doeltreffend en met blijvend resultaat worden aangepakt.

 

Hypnotherapie is geschikt voor allerlei problemen: van het afleren van nagelbijten tot zingevingsvraagstukken, van pijnbestrijding en psychosomatische klachten tot het verbeteren van prestaties op het gebied van werk of sport of op het podium.

 

Het grote voordeel van werken met hypnose is dat we niet alleen praten óver je klacht, maar dat we doelgericht zaken kunnen helen op het niveau waar je klacht ontstaat: in je onbewuste.

 

Veel klachten zijn het gevolg van automatisch, onbewust aangeleerd gedrag of aangeleerde reacties. Met een bewuste benadering (erover praten) zijn die automatische reacties niet of nauwelijks te beïnvloeden. Het bewuste spreekt als het ware een andere taal dan het onbewuste. Als je bijvoorbeeld angstig of onzeker bent, dan wéét je wel dat die angst en onzekerheid nergens op slaan.

 

Maar hoe vaak je dat ook tegen jezelf zegt, van binnen voelt het anders, en daardoor blijf je er toch mee rondlopen. Wil je je klacht bij de kern aanpakken, dan zul je iets moeten veranderen op onbewust niveau.  

 

 

Soorten klachten en vragen

 Mijn behandelingen kunnen onder andere uitkomst bieden bij:

 

  • Spannings- en stressklachten

onrust, piekeren, slaapproblemen, vermoeidheid, snel geïrriteerd zijn, concentratieproblemen

  • Angstklachten

fobieën, paniekaanvallen, faalangst

  • Zelfbeeld, Eigen waarde

gevoelens van onzekerheid, negatief zelfbeeld, minderwaardigheid, levensfase-problematiek

  • Trauma verwerking

blijvende negatieve gevoelens, flashbacks, nachtmerries ten gevolge van een ingrijpende of traumatische gebeurtenis, pest- of verlieservaring

  • Diverse psychische klachten

wisselende stemmingen, burnout problematiek, perfectionisme, eetproblemen, uitstelgedrag, afleren van ongewenst gedrag (bijvoorbeeld nagelbijten, roken), rouw- en verliesverwerking

  • Psychosomatische klachten

lichamelijke klachten zonder medische oorzaak, hyperventilatie, hartkloppingen, pijnklachten als gevolg van spanning, hoofdpijn en migraine, maag- en darmklachten, PDS

  • Persoonlijke ontwikkeling

je kwaliteiten en talenten tot uiting laten komen, zelfvertrouwen vergroten, verbeteren van concentratie, prestatieverbetering in studie of werk, plezier en enthousiasme hervinden

Online therapie

Voor mensen die ziek zijn of liever thuis blijven, kunnen alle gesprekken via videogesprekken. 

Met goede verbinding en een koptelefoon is zelfs hypnotherapie of EMDR absoluut geen probleem. Voor het contact is het wel fijn om elkaar te kunnen zien.

Tarieven

  • Individuele therapie: € 95,00 per sessie van 1 uur
  • Relatietherapie: € 130,00  per 75 minuten

 

De meeste verzekeraars vergoeden deze behandelingen uit het aanvullend pakket.

 

AGB-code zorgverlener: 90-100666 AGB-code praktijk: 90-060275

Ligging


© Hypnotherapeuten.org - Hypnotherapie en pds-therapie in NL
| Disclaimer | Privacyverklaring | Reviews | Login |